BIGMAT CITY AMPOSTA

Una xerrada sobre el gambusí clourà la quarta edició d'XYZ

Serà aquest dijous 24 d’octubre a Esardi i la xerrada la impartirà el folklorista, escriptor, activista i gestor cultural català Bienve Moya

23/10/2019

Una xerrada sobre el gambusí clourà la quarta edició d’XYZ | Amposta.info


Aquest dijous 24 d'octubre l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta acollirà la xerrada del folklorista, escriptor, activista i gestor cultural català Bienve Moya. Una de les seues àrees d'investigació ha estat la dels personatges imaginaris de la cultura popular catalana. En aquesta xerrada, Moya parlarà sobre l'existència del Gambusí.

Aquest serà l'acte de cloenda de la quarta edició d'XYZ, la convocatòria d'instal·lacions a espais singulars de les Terres de l'Ebre, impulsada per Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre. Precisament aquesta quarta edició la va guanyar el projecte Gambusí d'Albert Gusi, qui va instal·lar diverses càmeres de videovigilància als Ullals de Baltasar, a Amposta, per certificar la presència d'aquest ésser imaginari als Ullals, on el propi artista va poder-ne fotografiar-ne un. En aquest acte de cloenda, Gusi aportarà noves proves documentals del gambusí dels ullals.


Data: Dijous 24 d'octubre 2019
Hora: 16 h
Lloc: Esardi


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info