EbreActiu, revista d´oci actiu

La Xarxa celebra els 20 anys amb sis obres de renom per a tots els públics

La primera obra, el 28 dde setembre, acollirà també un acte de reconeixement a la trajectòria del grup

17/9/2019

La Xarxa celebra els 20 anys amb sis obres de renom per a tots els públics | Amposta.info


La Xarxa Amposta compleix 20 anys programant teatre infantil i juvenil a la capital del Montsià. Una aposta que vetlla per les propostes lúdiques i culturals de qualitat per als més petits i que s'ha consolidat com una de les associacions més actives de la ciutat. «Fomentar la cultura des de la infància és un dels pilars bàsics per formar una societat crítica, i el teatre és una experiència des d'on els xiquets i xiquetes reben coneixements d'una forma divertida i sense gairebé adonar-se'n. I és per això que hem treballat en la recuperació de La Xarxa», ha dit l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. El teatre familiar és una activitat molt ben acollida pel públic i cada cop reuneix més xiquets i xiquetes al voltant de l'escenari: «quan tu poses l'oferta, la demanda aflora», ha afegit Tomàs.

«Durant aquests 20 anys hem portat més d'un centenar d'espectacles i amb això podem dir que hem creat cultura i hem despertat l'esperit crític entre els més joves», apunta un dels membres de la Fundació, Pere Ferré.

Aquest any, La Xarxa Amposta ha estat reconeguda també amb la vicepresidència de la Fundació Xaxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, càrrec que ha assumit Anna Palacios, i que, segons Ferré, és un impuls a seguir treballant des de l'entitat local. D'altra banda, el grup també s'encarregarà aquest any de la programació de teatre escolar programant una obra de teatre per a cada cicle educatiu a les escoles de primària.

El cicle de teatre s'inaugurarà el 28 de setembre amb l'obra «Tom Sawyer, detectiu» de la companyia Lazzigag Teatre, ocasió que també s'aproftarà per celebrar l'aniversari de La Xarxa Amposta. El cicle de teatre familiar presenta un total de 6 obres, entre les quals es podrà veure des d'obres de titelles, amb «L'aventura d'avorrir-se» el 18 d'octubre i «Adéu, Peter Pan» el 15 de febrer, fns a l'exitosa «La petita Capmany», el 30 de novembre o la màgia de «The Postman», el 18 de gener. La temporada clourà amb l'exitosa crítica de La Pera Llimonera a «Baobab», el 14 de març.

Totes les obres tindran lloc a l'auditori de la Lira Ampostina i les entrades es poden adquirir en línia a http://xarxaamposta.fila12.cat/ o a la taquilla el mateix dia de l'espectacle. Els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es benefciaran d'un descompte en la compra de l'entrada.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info