EbreActiu, revista d´oci actiu

Viu la Pasqua substituirà el Saló de Pasqua per ajustar-se a les restriccions covid

Joventut Amposta ha preparat un seguit d’activitats a l’aire lliure infantils i juvenils, del 29 al 31 de març al parc dels Xiribecs. El plat destacat és un concert de Suu

etiquetes   noticies, ciutat, joves, activitats, amposta

8/3/2021

Viu la Pasqua substituirà el Saló de Pasqua per ajustar-se a les restriccions covid | Amposta.info


La regidoria de Joventut i Participació de l’Ajuntament d’Amposta, amb la col·laboració de les regidories d'Educació, Cultura i Festes, han preparat un programa d'activitats sota el nom Viu la Pasqua per als dies 29, 30 i 31 de març. Les activitats, principalment destinades a públic juvenil i familiar substitueixen l'habitual Saló de la Infància i la Joventut i es realitzaran a l'aire lliure complint la normativa vigent. "Com les restriccions i normatives actuals ens impedeixen celebrar aquest tipus d'esdeveniments en espais tancats, hem volgut trobar una manera d'oferir activitats al jovent i les famílies a l'aire lliure i amb seguretat", explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

Una de les activitats més destacades és el concert en acústic de la cantant catalana Suu, a mode de cloenda de les activitats el dia 31. Les entrades, que valen 10 €, han sortit a la venda avui dilluns 8 de març a les 16h, al portal de venda d'entrades de l'Ajuntament d'Amposta. S'oferiran dos passis per poder garantir la limitació d'aforament: un a les 18h i l'altre a les 20.30h.

A més a més, les famílies també podran gaudir de teatres, animacions i tallers infantils i juvenils.

Totes les activitats tenen un aforament limitat i per a adquirir les entrades, o veure tots els descomptes, s'haurà de fer a través del portal oficial de venda d'entrades de l'Ajuntament d'Amposta.

Consulteu aquí la programació completa de Viu la Pasqua.


Font: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info