AMPOSTA FAS GOIG

Viu la Pasqua recupera les activitats a l'interior

Del 3 al 5 d’abril, l’espai firal 1 d’Octubre serà l’escenari de les activitats d’oci i lleure infantil i juvenil organitzades en motiu de les vacances de Pasqua

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

20/3/2023

Viu la Pasqua recupera les activitats a l’interior | Amposta.info


Del 3 al 5 d'abril, la zona de l'espai firal 1 d'Octubre, tant la interior com l'exterior, serà l'escenari d'una nova edició de Viu la Pasqua, que aplegarà activitats de lleure i oci dirigides a infants, adolescents i joves en motiu de les vacances de Pasqua. Aquesta edició recupera les activitats a l'interior que es feien dins del pavelló –i que enguany es faran dins la carpa de l'espai firal- i mantindran les d'exterior que s'havien estat fent després de la pandèmia. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora de Joventut, Carla Bonfill, han presentat els detalls d'aquesta nova edició a la premsa aquest dilluns al matí.

L'alcalde ha volgut posar en valor el model organitzat els anys de restriccions, per fer activitats a l'exterior, i el fet que enguany es recuperi també les activitats a l'interior. Un fet, que segons la regidora, permet oferir una gran diversitat d'activitats que aniran des de la zona de sorral i jocs infantils per als més petits, passant per jocs tradicionals i jocs gegants, laberints de foc, activitats de defensa de medi natural, pintacares, tallers de cuina i de robòtica, activitats esportives, circuit viari amb el Servei Català de Trànsit. També hi haurà els inflables i la típica xocolatada de l'últim dia de saló.

"I tot plegat s'organitza amb una de les coses que ens ha caracteritzat sempre, la collaboració amb les entitats", destaca l'alcalde, "que són les que faran possible totes aquestes activitats".

Viu la Pasqua serà del dia 3 al 5 d'abril, de 10h a 13h i de 16.30h a 20.30h. El preu serà de 3 euros per migdia i 4 euros tot el dia. El programa d'activitats diàries es publicarà abans d'aquells dies a través de la web i les xarxes socials de l'Ajuntament.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info