Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

Una vintena de comerįos surten al carrer a la Nit d'Escāndol

Les botigues estaran a l’avinguda de la Rāpita de set de la tarda a onze de la nit amb ofertes d’entre cinc i trenta euros

26/7/2019

Una vintena de comerįos surten al carrer a la Nit d’Escāndol | Amposta.info


La segona ediciķ de la Nit d'Escāndol torna a treure les botigues de la ciutat a l'avinguda de la Rāpita, el 3 d'agost des de les 19 fns a les 23 hores. En aquesta ocasiķ hi participaran una vintena de comerįos, els quals oferiran uns preus de liquidaciķ unifcats, que aniran des dels 4,99 als 29,99 euros. A més de l'oferta comercial, i amb la voluntat de convertir-se en una jornada per a tota la família, la Nit d'Escāndol també comptarā amb tallers infantils de robōtica, treballs manuals i Ģjumpingģ.

La Nit d'Escāndol, organitzada per l'Ajuntament d'Amposta dins del pla de dinamitzaciķ comercial A la Vora i la Federaciķ de Comerį d'Amposta (FECOAM), va néixer l'any passat amb la fnalitat de donar un nou impuls a la fira Fora Stock, que fa més de vint anys que se celebra a la ciutat. A més d'oferir els productes a un preu rebaixat, aquest acte té com a objectiu apropar les botigues als potencials clients, fent recordatori del tracte personalitzat, acurat i professional que ofereix el petit comerį de la ciutat.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info