CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Vint-i-cinc empreses oferiran 100 llocs de treball a la Fira d'Ocupació de la Cambra de Comerç

Dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys, té lloc durant el dia d’avui a l’auditori municipal d’Amposta

etiquetes   ocupacio, amposta, treball, joves

21/11/2019

Vint-i-cinc empreses oferiran 100 llocs de treball a la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç | Amposta.info


Per segon any consecutiu, l'Auditori Municipal d'Amposta es convertirà avui en escenari de la Fira d'Ocupació, organitzada per l'Ajuntament d'Amposta, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili (URV), dirigida a joves d'entre 16 i 29 anys amb l'objectiu “que els i les joves tinguin sortides professionals qualificades i puguem, així, retenir el talent”, en paraules de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. Tomàs, acompanyat pel president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, i el sotsdirector del Campus Terres de l'Ebre, Xavier Farré, van presentar el passat dilluns els detalls de la Fira.

La Fira d'Ocupació, tal i com a explicava el president de la Cambra, vol ser un punt d'unió entre les empreses que volen contractar joves qualificats i els joves d'entre 16 i 29 anys que actualment ni tenen feina ni estudien, tot i que el propi Faiges reconeixia que també és interessant per totes aquelles persones que vulguin promocionar professionalment.


100 ofertes laborals

Hi haurà representació de 25 empreses del territori –majoritàriament de l'agroindústria i del sector industrial- que oferiran cent llocs de treball. Els joves podran entregar el seu currículum a les ofertes que els interessin i s'adiguin al seu perfil professional i podran tenir una primera entrevista amb els responsables de Recursos Humans de les empreses que hi participen. P


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info