BIGMAT CITY AMPOSTA

El Video Art Game (VAG), s'ajorna fins al 2021

L’organització del VAG continuarà creant sinergies amb diferents empreses i empresaris del sector per a donar a conèixer el territori. S’està estudiant realitzar unes jornades formatives en voltes de Nadal, sempre que la situació de la pandèmia ho permeti

etiquetes   #

4/9/2020

El Video Art Game (VAG), s’ajorna fins al 2021 | Amposta.info


Tot i que l’edició del VAG, que s’havia de celebrar entre l’1 i el 3 d’octubre d'aquest 2020 a Amposta, ja estava gairebé enllestida, l’organització ha decidit a darrera hora i a contracor, suspendre l’edició d’aquest any a causa de la situació actual de la pandèmia.

L’èxit del primer Video Art Game, celebrat a l’octubre de l’any passat i que va aglutinar en menys de 24 hores a més d’un miler de persones del món del videojoc d’arreu del país i de fora, ha portat a l’organització a no repetir la mateixa experiència per les altes expectatives de participació d’aquest 2020, ja que la majoria d’actes se celebren a porta tancada. A més que les recomanacions actuals des del Departament de Salut, és la de no realitzar actes massius. No obstant això, l’organització sí que apostarà perquè el projecte es mantingui viu al llarg dels vinents mesos. Continuarà creant sinergies amb diferents empreses i empresaris del sector per a donar a conèixer el territori com a futur hub tecnològic rural i veure quins ponts es poden crear entre l’Ebre i els diferents hubs actuals del videojoc.

De la mateixa manera, continuarà fent una aposta pels tallers, hackatons o jornades formatives com les que es van celebrar aquest passat mes de juliol a Amposta i on van assistir una desena d'alumnes entre 9 i 12 anys. En aquestes jornades havien de desenvolupar, en tres setmanes, un videojoc: des dels seus personatges fins a les diferents fases del mateix i, que aquest, acabés sent un videojoc on es pogués jugar. Vista la bona rebuda, tant dels pares com dels assistents, d'aquestes jornades d'estiu, l'organització està estudiant realitzar unes altres jornades en voltes de Nadal.

Així mateix, té previstes realitzar, de cara al 2021, diferents ponències formatives a diferents instituts del territori que acabin amb una hackaton a finals de la primavera. Evidentment, sempre que la situació actual que estem vivint a causa de la Covid-19 ho permeti.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info