SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Victòria de les noies de Noel Uriarte i classificació matemàtica per a la segona fase

Lliga Catalana Juvenil Femenina. Jornada 7 - Primera Fase - Grup B.
C.H.AMPOSTA "Casa de Fusta" 25 - HANDBOL RIBES 17

etiquetes   Notícies, Esport, Handbol, Amposta

20/11/2017

Victòria de les noies de Noel Uriarte i classificació matemàtica per a la segona fase | Amposta.info C.H.AMPOSTA "Casa de Fusta" 25 - HANDBOL RIBES 17


Victòria de les noies de Noel Uriarte i classificació matemàtica per a la segona fase, mancant encara tres jornades, on una altra vegada més aquest grup estarà entre els 6 millors equips de la categoria de tota Catalunya.

Però la notícia del dia ha estat la tornada a les pistes de la capitana Gemma Gálvez, que després de la lesió de lligaments que va patir fa quasi 8 mesos, ahir va poder gaudir d’uns minuts a la pista aportant el seu granet de sorra a la victòria. Partit molt travat on les joves jugadores no es trobaven gens còmodes a la pista davant un rival com és el Ribes, ja que fins al minut 20 de la primera part i coincidint amb la sortida a pista de Gemma Gálvez, el resultat va ser molt igualat (7-7). Però a partir d’aquí, la qualitat més gran de les ampostines, han fet que s’arribés al descans amb avantatja de 3 gols (11 a 8).

Alineacions

C.H AMPOSTA "Casa de Fusta".- Noèlia, Gemma Gálvez (3), Júlia Desmons (3), Marina Seder (6), Maria Navarro, Yaiza Ferré (4), Nerea Garcia, Andrea García (9) HANDBOL RIBES.- Marta Abellán, Cristina Hernández, Paula Cabañero, Júlia López, Carla Sánchez (4), Ana Hernández, Ma. del Carmen Sánchez (1), Irene Garrido (2), Judith Olivella (1), Aina Alba (5), Aida Hernández, Neus Garcia (3), Berta Alba, Cèlia Perelló (1).


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info