AMPOSTA FAS GOIG

Valentina Ambros, nova gerent del Consell Comarcal del MontsiÓ

El gerent del Consell Comarcal del MontsiÓ, Manel Lombarte Gil, cessa el seu cÓrrec en ple extraordinari per encarar un nou repte professional

etiquetes   noticies, comarca, montsia

15/7/2022

Valentina Ambros, nova gerent del Consell Comarcal del MontsiÓ | Amposta.info


źDesprÚs de 7 anys dedicant-se en exclusiva al Consell Comarcal del MontsiÓ, on no ha tingut en compte colors ni partits, ha sigut el gerent de totes les persones que formen part de l'ens comarcal. I com a president d'aquesta instituciˇ nomÚs puc fer-li un agra´ment profund per tota la dedicaciˇ dipositada en aquest ens comarcal╗, ha remarcat el president del Consell Comarcal del MontsiÓ, Joan Roig. Unes paraules d'agra´ment a les que tambÚ s'hi ha afegit la resta de partits comarcals.

En aprovar-se la cessiˇ al cÓrrec, Lombarte s'ha acomiadat de l'equip polÝtic i tŔcnic: źmoltes grÓcies als grups comarcals, als portaveus i conselleres i consellers per haver-me fet les coses fÓcils durant tot aquest temps tot i les dificultats de la casa i a tot el personal del Consell Comarcal del MontsiÓ╗.

Durant la sessiˇ plenÓria s'ha donat la benvinguda a la nova gerent de l'ens comarcal, Valentina Ambros Habulea, qui ha agafat el cÓrrec amb źmolt entusiasme i responsabilitat╗.


Per: Redacciˇ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info