SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

VAG: La primera GameJam a les Terres de l'Ebre

Els participants d’una GameJam s’organitzaran per equips amb coneixements de diferents disciplines: programació, disseny, art, música, etc. tindran un un temps limitat per a presentar un vídeojoc.

etiquetes   vag

26/9/2019

Els videojocs es creen de manera participativa, és a dir, construint-los entre diferents persones.

Una Game Jam té com a propòsit la creació d'un o diversos videojocs en un espai curt de temps. Una Game Jam té el temps limitat i, pot durar entre unes hores a diferents setmanes de manera ininterrompuda.

Per tal de viure per primer cop l'experiència d'una hackató a les Terres de l'Ebre, el VAGExperience amb el suport i l'organització per part d'ENTI (Universitat de Barcelona), et portarà l'experiència de poder viure'n una en un temps més reduït però més intens.

Els participants s'organitzaran per equips amb coneixements de diferents disciplines: programació, disseny, art, música, etc. L'objectiu és estimular la pressió, fixant un temps d'entrega restrictiu que fomenti la creativitat i l'experimentació amb noves idees que sorgeixin dels mateixos equips.

Apunteu-vos a la Game Jam, el 5/10/2019, per a crear conjuntament conceptes de videojoc potents i en grup! No cal tenir coneixements previs, però si moltes ganes de participar-hi.

Els grups es formaran en el moment d'arribar a l'Auditori Municipal d'Amposta. Premi per a l'equip guanyador!

Registra't a la GameJam del VAGExperiencerestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info