EbreActiu, revista d´oci actiu

Uniķ de Pagesos inaugura demā la seu de la seva nova oficina a Amposta

Situada al carrer Jaume I, 30 baixos, la nova seu permetrā seguir apropant l’activitat sindical a la pagesia de la ciutat i comarca.

22/2/2017

Uniķ de Pagesos inaugura demā la seu de la seva nova oficina a Amposta | Amposta.info


Uniķ de Pagesos i Agroxarxa, la seva empresa de serveis, inauguren demā dijous a les 19.00 h, la seu de la seva nova oficina a Amposta (Montsiā) que estā situada al carrer Jaume I, 30 baixos.

La nova seu permetrā seguir apropant a la pagesia de la comarca tant l'activitat sindical com els serveis integrals per als professionals amb millors instalˇlacions, a més de ser un punt de trobada per als afiliats i afiliades del sindicat.

L'horari de la l'oficina d'Amposta d'Uniķ de Pagesos i Agroxarxa serā de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h. El telčfon de contacte és el 669 805 573.

A l'acte d'inauguraciķ intervindran el coordinador nacional d'Uniķ de Pagesos, Joan Caball; el president de la Diputaciķ de Tarragona, Josep Poblet; l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, i el coordinador territorial de les Terres de l'Ebre d'Uniķ de Pagesos, Hilari Curto, que conduirā l'acte, entre altres sindicalistes i responsables d'Agroxarxa.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info