SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La UNED presenta les activitats de l’Aula Amposta per al curs 2019-2020

La universitat ha programat dos cursos de formació continuada per a majors de 55 anys. Al segon quadrimestre del curs es tractarà un tema de territori a «El riu Ebre en el seu tram final»

27/9/2019

La UNED presenta les activitats de l’Aula Amposta per al curs 2019-2020 | Amposta.info L’illa de Gràcia, al tram final de l’Ebre


Aquesta setmana, i per segon any consecutiu, la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) ha presentat el programa d’activitats dirigides a l’Aula Amposta, aquest cop per al curs 2019-2020. «Treballem per acostar la formació a tots els estaments de la societat», explicava l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui també ha afegit que «la formació en l’edat adulta és una de les formes de potenciar l’envelliment actiu, oferint a la gent més gran una possibilitat que normalment no tenen, que és la de seguir formant-se sobre temes que els interessen». El curs de la UNED va dirigit a persones majors de 55 anys i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.

L’Aula Amposta de la UNED es posarà en marxa el 15 d’octubre amb el curs «Entrenament de les competències emocionals i socials», que s’allargarà fins a l’11 de febrer. El segon quadrimestre tractarà un tema de territori a «El riu Ebre en el seu tram final», del 18 de febrer fins al 2 de juny. Totes les classes, tant del primer com del segon quadrimestre, es realitzaran al Casal Municipal d’Amposta en un horari de 18 a 20 hores.

El director del centre de la UNED a Tortosa, Josep Maria Franquet, ha destacava que «a la gent gran li agraden els cursos d’història o relacionats amb el territori, no volen saber res relacionat amb gestions tributàries ni malalties, per això aquests cursos funcionen molt bé, perquè a més de no tenir exàmens, els ensenyen el que tenen ganes d’aprendre».

El període de matriculació per al primer curs està disponible fins al 18 d’octubre. En el cas del segon quadrimestre, s’ampliarà fins al 18 de febrer. Cada curs té un cost de 25 euros i les persones interessades a inscriure’s han de presentar l’imprès de la matrícula, conjuntament amb 2 fotografes de carnet i la fotocòpia del DNI a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Amposta o bé al centre de la UNED de Tortosa.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info