BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Prop d'una quarantena de joves troben treball estable gràcies al programa Joves per l'Ocupació 2016/2018

Fins a 90 joves d’entre 16 i 25 anys participen al programa en la seua edició 2016-2018

3/4/2018

Prop d’una quarantena de joves troben treball estable gràcies al programa Joves per l’Ocupació 2016/2018 | Amposta.info


Dels 90 joves d'entre 16 i 25 anys que l'any 2016 van inscriure's al programa Joves per l'Ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya a l'Ajuntament d'Amposta, fins a 36 continuen treballant a la feina que se'ls va oferir en el marc del programa. Això significa un 40% d'inserció laboral. Aquest percentatge s'enfila fins passat el 80% si es tenen en compte els joves que van aconseguir un contracte només acabar la seua formació. I és que un cop finalitzada la formació, 75 alumnes van tenir feina. Unes xifres que, en paraules de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, "demostren l'èxit de la feina feta des de l'equip de l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació i de tots els plans que s'hi desenvolupen per a la inserció laboral, en aquest cas, dels joves".

En relació a la seva formació, 50 alumnes que no comptaven amb la ESO van reincorporar-se a la formació reglada, i dos alumnes van poder obtenir el Graduat en ESO. Tres dels alumnes van poder superar les proves d'accés a cicles formatius de Grau mitjà. Actualment, cinc alumnes continuen els seus estudis.

"Joves per l'Ocupació" és un programa en què s'alterna la formació amb l'experiència pràctica ,amb l'objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones joves que no tenen feina, proporcionant a aquest col·lectiu la qualificació i les competències professionals necessàries perquè puguin reformular la seva trajectòria professional i, d'aquesta manera, entrar al mercat laboral amb unes mínimes garanties d'estabilitat i/o retornar al sistema educatiu.

En el marc d'aquest programa s'han portat a terme un total de 10 especialitats formatives, Perruqueria i estètica, Auxiliar de Magatzem, Aqüicultura i arts de pesca, Ramaderia, Mecànica i soldadura, Agricultura i control de plagues, Auxiliars de Jardineria, mantenidors d'edificis, activitats auxiliars de comerç i auxiliar d'indústries gràfiques, on els alumnes s'han format a nivell teòrico-pràctic i han realitzat pràctiques de l'especialitat triada per formar-se en diferents empreses del nostre territori. Cal, destacar que en aquesta convocatòria han participat un total de 50 empreses.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info