SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Un conte per a cada infant nascut durant el 2017

A partir d’aquest 2017, la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó regalarà un llibre a tots els infants nascuts durant l’any que s’empadronin a Amposta

25/1/2017

Un conte per a cada infant nascut durant el 2017 | Amposta.info L’objectiu de la iniciativa és fomentar l’estima de la lectura des de la primera infància


Fomentar l'estima de la lectura des de la primera infància. Aquest és el principal objectiu del projecte 'Lectures al bressol', que ha engegat aquest 2017 la regidora d'Ensenyament i Cultura a través de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Aquest projecte regalarà un llibre de primera infància a tots els xiquets i xiquetes empadronats a Amposta i nascuts l'any 2017. Així, quan un infant acabat de nàixer sigui empadronat a l'Ajuntament, se li lliurarà una butlleta bescanviable per un conte de regal que es farà efectiu a la Biblioteca Comarcal.

Aquesta acció ja es va realitzar entre els anys 2007 i 2011 quan la Biblioteca formava part del projecte 'Nascuts per llegir' que coordinava el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, i sent la biblioteca d'Amposta la única de les Terres de l'Ebre que s'hi va adherir.

«Ara el reemprenem amb la voluntat d'inserir des de l'administració local en la importància de la lectura dins de l'àmbit familiar", explica la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí».

La lectura compartida, el fet d'explicar una història en veu alta, la música de la veu, les cançons,… fan més estret el lligam pares i fills alhora que estimula el plaer d'escoltar, imaginar i crear, i per tant d'aprendre. Els llibres són una eina fonamental que permeten al nadó establir una relació entre el món que l'envolta i el seu propi món interior, i l'acompanyen en el seu creixement vital i emocional.


Font notícia: Ajuntament Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info