Eports Ample de Banda i Internet

Txarango actuarÓ a Amposta a l'agost de 2020, un dels concerts de la seva gira de comiat

Amposta Ús una de les 16 ciutats escollides dĺarreu dels Pa´sos Catalans on la banda del RipollŔs instalĚlarÓ El gran circ, la carpa on celebrarÓ els 10 anys als escenaris i el seu comiat

etiquetes   musica, amposta

17/12/2019

Txarango actuarÓ a Amposta a l’agost de 2020, un dels concerts de la seva gira de comiat | Amposta.info


DesprÚs de mÚs d'un any fora dels escenaris, la banda del RipollŔs presentarÓ el que serÓ el seu 4t disc, un nou treball que arribarÓ la propera primavera i que donarÓ pÓs a una gira molt especial: la del seu comiat. Txarango posarÓ aixÝ el punt i final a una traject˛ria musical de 10 anys plena d'Ŕxits i ho farÓ recorrent el territori sota una carpa del seu propi circ. Una gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, que els permetrÓ construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l'economia social i solidÓria.

La bona notÝcia per a Amposta Ús que ha estat una de les ciutats escollides per Txarango per a instalĚlar El gran circ. Segons explicava el regidor de Festes, Ramon Bel, feia mesos que s'estava ôcoentö la notÝcia, per˛ no ha estat fins ara en que s'ha pogut fer p˙blic.

El 28 i 29 d'agost de 2020 la carpa estarÓ instalĚlada a l'exterior del pavellˇ firal 1 d'Octubre. Cada dia d'espectacle, el recinte de la gira obrirÓ les portes a les 19 h amb m˙sica, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. A les 21:30h comenšarÓ el concert de Txarango a dins la carpa. Un cop acabat el concert hi haurÓ Djs per a qui vulgui seguir ballant i gaudint de l'espai.

Els preus de les entrades serÓ de 20 Ç la general, per el concert drets a peu d'escenari, i de 25 Ç la de graderia, per viure el concert asseguts. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaš.

La gira de comiat de Txarango aterrarÓ a un total de 16 municipis dels Pa´sos Catalans. Amposta i Valls seran les dos ˙niques poblacions de la demarcaciˇ de Tarragona. ComenšarÓ el 12 de juny de 2020 a Vic i finalitzarÓ el 27 de febrer de 2021 a Girona.


Per: Redacciˇ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info