SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Txarango actuarà a Amposta el pròxim 15 d’agost

El concert, que serà el plat fort de les Festes Majors d’Amposta, es farà al Pavelló Firal i amb entrada gratuïta

2/6/2017

El grup Txarango actuarà a Amposta el pròxim 15 d’agost, un concert que serà un dels actes més destacats de les properes Festes Majors d’Amposta.

Segons va explicar el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, el concert es farà a a partir de les 23.30 h a l’exterior del Pavelló Firal d’Amposta, i en entrada gratuïta per a tots els assistents.

«Fa molts mesos que estem treballant per portar aquest concert a la nostra ciutat i creiem que és una oportunitat per a tota la població de les Terres de l’Ebre de gaudir d’un concert d’aquestes característiques de forma gratuïta», apuntava Bel. «D’aquesta manera complim amb un compromís electoral del nou govern d’Amposta, i és que després de portar Els Catarres, Doctor Prats o Pepet Marieta, creiem que amb Txarango convertim Amposta amb la ciutat de referència en música en directe a les Terres de l’Ebre».

El grup català presentarà el seu tercer disc, ’El cor de la Terra’, amb una gira que els portarà pels principals escenaris de Catalunya i Europa, on destaca la seva participació en el festival britànic Glastonbury o al Festival Cruïlla de Barcelona, entre molts d’altres.


Txarango actuarà a Amposta el pròxim 15 d’agost | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info