CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD - NATURAL DAYS

Tretze bars i restaurants participen en la Ruta de Platerets de la Carxofa

Els restauradors d’Amposta presenten una oferta de platerets amb la carxofa com a protagonista, del 17 al 27 de febrer

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, turisme gastronomic

8/2/2022

Tretze bars i restaurants participen en la Ruta de Platerets de la Carxofa | Amposta.info


Els restauradors d'Amposta preparen una oferta variada de platerets per a la Ruta de Platerets de la Carxofa. Del 17 al 27 de febrer, tretze bars i restaurants serviran aquests plats amb la carxofa com a protagonista. El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, explicava que "la voluntat era tornar a fer la Festa de la Carxofa i l'Arròs, però davant la situació pandèmica hem cregut que el més convenient és anul·lar-la". El regidor afegia que "la Ruta dels Platerets de la Carxofa és una forma de crear sinergies entre l'administració i la restauració, a més de promocionar els productes de proximitat i temporada". Amb cada plateret, que tindrà un preu de 4 euros, anirà inclosa una beguda a escollir pel local.

Com a novetat, aquest any el plateret preferit del públic tindrà premi. Durant els dies de la Ruta dels Platerets de la Carxofa es podrà votar el que més hagi agradat a la web de Turisme Amposta, on també es poden consultar els restaurants participants. El plateret guanyador rebrà un trofeu i serà la imatge principal de la Ruta dels Platerets de la Carxofa 2023.


Activitats complementàries

D'aquesta manera, la ruta de platerets vol complementar les Jornades de l'Arròs i la Carxofa organitzades per l'Associació de Restauradors d'Amposta, que es poden gaudir fins al 28 de febrer. Més enllà de les degustacions gastronòmiques, la Fira Fora Stocks tornarà a treure les ofertes dels comerços locals a l'avinguda de la Ràpita, el 19 de febrer. A més, s'han preparat dues visites guiades gratuïtes a la Torre de la Carrova, el 19 i 20 de febrer a les 11 hores. Per aquesta activitat és necessari realitzar inscripció prèvia, ja que les places són limitades.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info