AMPOSTA FAS GOIG

Tret de sortida a les activitats del catàleg del Passaport Edunauta

S’han preparat ’Llibres misteriosos’ a la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó i s’ha incorporat l’exposició ’Biel Pubill i l’univers del joc i els joguets populars al Museu Terres de l’Ebre

etiquetes   noticies, ciutat, educació, amposta

25/1/2021

Tret de sortida a les activitats del catàleg del Passaport Edunauta | Amposta.info


El mes de gener ha donat el tret de sortida a les activitats del catàleg del Passaport Edunauta. Un cop repartits els passaports a tot l'alumnat de 3r i 4t de la ciutat, s'ha iniciat les activitats del Passaport Edunauta a nivell de ciutat. Fins ara s'han incorporat dos espais nous amb els quals l'àrea d'Educació de l'Ajuntament treballa de la mà per incorporar les seves activitats al catàleg del Passaport Edunauta: la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i el Museu de les Terres de l'Ebre.

D'una banda, la Biblioteca ha preparat uns paquets de "Llibres misteriosos" amb què els xiquets i xiquetes poden descobrir lectures de diverses temàtiques i llegir-les bé a la sala de la biblioteca o emportar-se-les a casa i per les quals rebran el seu segell del Passaport. Per part seva, el Museu ha incorporat l'exposició "Biel Pubill i l'univers del joc i els joguets populars", on també hi ha una mena de joc per buscar unes joguines amagades.

Tot i que la prova pilot del Passsaport Edunauta està destinada únicament a l'alumnat de 3r i 4t, que seran els xiquets i xiquetes que podran obtenir el segell, recordem que aquestes activitats estan obertes a tot el públic.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament d’Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info