CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Tres alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV, guanyadores del Concurs d'Art del Fòrum Jove

Daniela Drághici, Rut Coronado i Ariadna Garcia són les autores de l’obra premiada, que il·lustrarà el cartell del Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre 2023

etiquetes   noticies, ciutat, joves, amposta

22/2/2022

Tres alumnes de l’Institut Ramon Berenguer IV, guanyadores del Concurs d’Art del Fòrum Jove | Amposta.info Els alumnes guanyadors del concurs


Les joves Daniela Drághici, Rut Coronado i Ariadna Garcia, estudiants de segon de batxillerat artístic de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta, van ser les guanyadores del Concurs d'Art del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre, celebrat el passat 16 de febrer al Casal. El concurs d'Art és una de les activitats del Fòrum Jove per reconèixer el talent artístic de les Terres de l'Ebre, alhora que genera espais de trobada entre l'alumnat de diferents centres. L'obra guanyadora il·lustrarà el cartell de la pròxima edició del Fòrum Jove.

En aquesta edició del Concurs van participar prop de 120 persones de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (Esardi), del batxillerat artístic de l'Institut Ramon Berenguer IV i de l'Escola d'Art de Móra la Nova. El taller i el concurs va estar dinamitzat per l'artista i dissenyador gràfic Ruben Planas, exalumne d'Esardi.

El Concurs d'Art Jove, conjuntament amb la Fira d'Educació, la gimcana o l'obra de teatre "Femin(ismes)", va ser una de les activitats destacades del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre, que va tenir lloc del 16 al 18 de febrer en diferents espais de la ciutat com el Casal, Lo Sindicat, l'auditori municipal o el parc dels Xiribecs.


Per: Redacció

Foto: David Bigas


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info