EbreActiu, revista d´oci actiu

Un treball sobre el primer Ajuntament democràtic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta

És de l’alumne de l’Institut Ramon Berenguer IV, Silvestre Bel Arasa

2/7/2019

Un treball sobre el primer Ajuntament democràtic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta | Amposta.info El premi es va entrega el divendres 28 de juny al saló de plens de l'Ajuntament. Foto: cedida


El treball ‘Postfranquisme a Amposta: 40 anys del primer Ajuntament democràtic d'Amposta', de Silvestre Bel Ara, alumne de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta ha estat reconegut amb el Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta, que enguany arriba a la dotzena edició. El premi es va entregar el divendres 28 de juny al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta.

Aquest reconeixement, que entrega l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià, està dotat amb 400 euros i l'edició del treball en format llibre. El treball que enguany s'ha reconegut fa una descripció i anàlisis d'aquell primer mandat democràtic a l'Ajuntament d'Amposta després de l'etapa franquista.

El Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta vol reconèixer aquells treballs de recerca sobre aspectes relacionats amb Amposta, la comarca del Montsià i les Terres de l'Ebre. Enguany s'han presentat un total de set treballs.


Un treball sobre el primer Ajuntament democràtic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info