SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La transformació digital i la indústria 4.0 a l'abast de les petites i mitjanes empreses del Montsià

L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià organitza un seminari online que constarà de dues sessions i tindran lloc durant el mes de març

etiquetes   noticies, comarca, montsia, formació, amposta

22/2/2021

La transformació digital i la indústria 4.0 a l’abast de les petites i mitjanes empreses del Montsià | Amposta.info


La transformació digital i la indústria 4.0 són conceptes que les petites i mitjanes empreses sovint veuen com quelcom molt llunyà, només a l'abast de les grans corporacions. Amb el propòsit de trencar amb aquest mite i demostrar que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden ser d'aplicació en empreses de qualsevol mida i sector, l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià organitza un seminari online que constarà de dues sessions i tindran lloc durant el mes de març.

L'objectiu d'aquestes jornades és abordar la transformació digital des del punt de vista de la petita i mitjana empresa a partir de l'experiència de consultors i empresaris del Montsià amb experiència al voltant de la transformació digital i les tecnologies de la indústria 4.0 a les seves organitzacions.

Tot i que la formació està dirigida especialment a emprenedors/es, empresaris/àries i autònoms/es, està oberta a tothom que tingui un interès en la transformació digital del sector productiu del territori.

La formació es durà a terme en format virtual els dies 8 i 15 de març, de 17:30 a 19:30 h.

La inscripció és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia a: bit.ly/seminaridigital

Podeu consultar el programa de les sessions a: https://bit.ly/3k9Iacy


La transformació digital i la indústria 4.0 a l’abast de les petites i mitjanes empreses del Montsià | Amposta.infoPer: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info