BIGMAT CITY AMPOSTA

Tot a punt per a rebre els Reis d'Orient

Els Reis d’Orient arribaran demà a Amposta a partir de les sis de la tarda i enguany ho tornaran a fer amb tres muletes pel riu Ebre. A l’embarcador els estaran esperant, neguitosos i il·lusionats, milers de xiquets i xiquetes

4/1/2017

Tot a punt per a rebre els Reis d’Orient | Amposta.infoEls Reis d'Orient arribaran demà a Amposta a partir de les sis de la tarda i enguany ho tornaran a fer amb tres muletes pel riu Ebre. A l'embarcador els estaran esperant, neguitosos i il·lusionats, milers de xiquets i xiquetes.

A les 18.30 h, començarà la cavalcada, encapçalada per un grup de motos de Motoristes Terres de l'Ebre. Els seguiran la Batukada i la Patrulla Canina i a continuació la carrossa dels Xumets (estrenada l'any passat), la carrossa del carbó (per a aquells que s'ha portat malament durant l'any), una carrossa carregada de paquets de la Federació de Comerç d'Amposta i les carrosses de ses Majestats els Reis, acompanyats dels patges reials.

Un cop arribats davant de l'Hotel Montsià, les carrosses abandonaran la cavalcada i els Reis, la comitiva reial i un grup de quinze músics, emprendran a peu l'últim tram de la desfilada pel carrer Major, on hi haurà una catifa fins a la plaça de l'ajuntament. Arribats a l'església arxiprestal, els Reis faran l'adoració al nen Jesús. En acabar, seran rebuts per l'alcalde d'Amposta i faran la tradicional salutació a la ciutat des del balcó de l'ajuntament.


Es repartiran una tona de caramels sense gluten

El camió de la brigada repartirà al finalitzar la cavalcada 1.000 quilos de caramels sense gluten. L'Ajuntament d'Amposta és un dels més de 130 consistoris catalans que s'han adherit a la campanya “Cap nen sense caramel” que, des de fa 10 anys, promou l'Associació de Celíacs de Catalunya per tal de garantir que els xiquets amb aquest trastorn alimentari puguen gaudir-ne sense cap problema.


Ryder i la Patrulla canina visiten la ciutat

Amposta tindrà demà la visita d'uns convidats molt especials: Ryder i la Patrulla Canina. A partir de les 11 del matí, desfilarant pels principals carrers d'Amposta saludant i fent-se fotos amb els xiquets i xiquetes i anunciant l'arribada a la tarda de ses majestats els Reis d'Orient.

Pel que fa al temps durant el dia de demà, continuarà fent molt de fred. Cap a les sis de la tarda, hora en que començarà la cavalcada, es preveuen temperatures de 4º C (amb una sensació tèrmica de -2ºC), que aniran baixant durant la nit i matinada. El vent de mestral, que bufarà fluix amb alguna ratxa moderada, incrementarà la sensació de fred. El dia de Reis s'alternaran els núvols i les clarianes i encara baixaran una mica més les temperatures, que podran arribar a 0ºC durant la nit i matinada.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info