EbreActiu, revista d´oci actiu

Tot a punt per a la IV Mostra d'espectacle de creació de l'EtcA

Durant la Mostra hi haurà la prèvia de "Mare Coratge: deconstructing a war", una adaptació lliure de Mare Coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, que s’estrenarà a l’octubre al festicAM 2017

7/6/2017

Tot a punt per a la IV Mostra d’espectacle de creació de l’EtcA | Amposta.infoAquest 10 i 11 de juny l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, acollirà la IV Mostra d'espectacles de creació que, durant el cap de setmana de 10 i 11 de juny, portarà damunt de l'escenari les propostes escèniques dels diferents grups que conformen l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta.Més de 80 alumnes de 3 fins a 60 anys es donen cita per compartir, un any més, els seus espectacles que es repartiran entre els dos dies.

El dissabte la tarda encentaran la Mostra els grups d'Introducció al Teatre i al Circ, Teatre Infantil, primer de Teatre Juvenil i Circ Infantil. Al vespre es farà la presentació del Projecte 2017 de Teatre Juvenil «Ves-te'n a ...» i a la nit serà el torn dels grups de primer de Formació Bàsica en Teatre i Introducció a les tècniques de Circ I i II.

La col·laboració és de 3 € i les entrades es podran adquirir una hora abans de l'inici de la Mostra al mateix auditori de la Fila. Per a reservar-les amb antel·lació, cal fer-ho per correu a etca.info@gmail.com.

Diumenge la tarda hi haurà la prèvia de "Mare Coratge: deconstructing a war", una adaptació lliure de Mare Coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, que s'estrenarà al festicAM 2017 i serà una de les propostes de noves dramatúrgies que conformaran el cartell de la IV edició del Festival Internacional de Teatre i Circ Ciutat Amposta.

Aquest espectacle, encara en procés de muntatge, fa la primera presentació amb públic per continuar afiançant-lo de cara a la presentació oficial a l'octubre. És per aquest motiu que les entrades per aquest dia són limitades i amb invitació.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info