Eports Ample de Banda i Internet

Tornen les Aules d'Extensió Universitària de la URV amb cinc conferències al llarg del primer trimestre de l'any

Començaran el 25 de gener a les 18h amb la conferència ’Què en sabem del paper de les vitamines?’

etiquetes   noticies, ciutat, formació, amposta

8/1/2024

Tornen les Aules d’Extensió Universitària de la URV amb cinc conferències al llarg del primer trimestre de l’any | Amposta.info


Tornen les aules d'extensió universitària per a la gent gran de la URV a Amposta. Serà a partir de finals de gener i tornaran al Casal Municipal amb cinc conferències que es realitzaran durant el primer trimestre de l'any. S'hi tractaran temes vinculats amb la història, l'alimentació o la salut mental.

La primera serà el 25 de gener, a les 18h., i anirà a càrrec de la diplomada i graduada en 'Nutrició Humana i Dietètica' per la UB i la URV, Eva Benet Escoda, que parlarà sobre el paper de les vitamines. Al febrer hi haurà dues conferències: 'Enganyats per l'evidència', a càrrec del doctor en Estudis Empresarials, Jordi Andreu (8 de febrer) i 'Mites entorn al suïcidi, en parlem?', a càrrec de la doctora en Infermeria, Georgina Casanova (22 febrer). Aquest trimestre acabarà al març amb dues conferències més: 'La petjada jueva a Tortosa, una revisió actualitzada', impartida per l'historiador Joan-Hilari Muñoz (7 de març) i 'L'agricultura regenerativa: cultivant resiliència davant la crisi climàtica', a càrrec de la doctora en Biologia Maite Martínez (21 de març).

La inscripció al curs, que té un preu de 30 euros, es pot fer fins al 31 gener a l'oficina de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Amposta i per a formalitzar la matrícula s'ha de portar la butlleta complimentada i el comprovant bancari del pagament de la matrícula.

Properament la URV publicarà la programació que es realitzarà d'abril a juny.

Descarrega't la butlleta des d'aquest enllaç.


Per: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info