CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Torna la temporada de teatre familiar a la ciutat

Xarxa Amposta reprèn la temporada de teatre amb l’obra Baobab, programada per al mes de març passat, es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19

etiquetes   noticies, cultura, teatre, amposta

23/9/2020

Torna la temporada de teatre familiar a la ciutat | Amposta.info


Aquest dissabte 26 de setembre torna la temporada de teatre familiar a la ciutat amb Baobab, una obra multipremiada de la companyia La Pera Llimonera. Programada per al mes de març passat, es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Sergi Casanovas y Pere Romagosa interpreten a dos venedors ambulants que, refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Dirigida per Toni Albà, Baobab ha rebut el Premi al Millor Espectacle de la 30a Mostra d’Igualada (2019) i el Premi Xarxa Alcover (2019).

L'obra es representarà a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta a les 18 h i l'entrada té un preu d'1 euro, que anirà destinat íntegrament al Projecte Emma, una iniciativa d'investigadors del territori per a la recerca contra el càncer de mama.

Es poden adquirir entrades anticipades a les taquilles de l’Oficina de Cultura i Festes d’Amposta (exterior Mercat Municipal).


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info