Ara i tot l´any, compra producte de proximitat al Montsià

Les Terres de l'Ebre renoven el seu reconeixement com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món

L’associació Global Green Destinations distingeix les Terres de l’Ebre per quart any consecutiu com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles a nivell mundial

23/10/2019

Les Terres de l’Ebre renoven el seu reconeixement com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món | Amposta.info


Per quart any consecutiu l'associació Global Green Destinations ha reconegut la marca turística Terres de l'Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món. Els valors mediambientals de la zona l'han fet mereixedora del guardó, lliurat el dia 10 d'octubre a Mali Losinj, Croàcia.

L'adjunt a direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Albert Folch, ha assistit al congrés que ha aplegat del 8 al 12 d'octubre representants de destinacions sostenibles i experts governamentals, empresarials i acadèmics. Una presentació del Patronat ha apropat el disseny de producte turístic sostenible a les Terres de l'Ebre als assistents, dins el programa d'activitats del congrés.

Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L'entitat té com a objectiu la creació d'eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l'objectiu és enfortir el perfil d'aquests indrets envers el turisme responsable i verd.


Per: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info