Eports Ample de Banda i Internet

Les Terres de l’Ebre comptaran amb set nous graus formatius de grau bāsic, mitjā i superior, per al curs 2022-2023

A Amposta s’impartirā el Grau superior d’Animaciķ 3D, jocs i entorns interactius, i els cursos d’especialitzaciķ Ciberseguretat en tecnologies de la informaciķ i Manteniment de vehicles híbrids i elčctrics

etiquetes   noticies, comarca, terres ebre, territori, amposta, formaciķ

27/4/2022

Les Terres de l’Ebre comptaran amb set nous graus formatius de grau bāsic, mitjā i superior, per al curs 2022-2023 | Amposta.info


Les Terres de l’Ebre comptaran amb set nous graus formatius per al curs 2022-2023. La Generalitat ha presentat la nova oferta de Formaciķ Professional que amplia el nombre de graus bāsic, mitjā i superior que es podran estudiar als instituts d'Amposta, Deltebre, Gandesa, la Rāpita, Mķra d'Ebre i Tortosa. Els cicles han estat consensuats amb el teixit empresarial del territori i s’inclouen dins els camps de l'agroalimentari, el turisme, l'energia i la informātica. Aquests camps s’inclouen dins les famílies professionals ja existents, tot i que també se’n creen de noves, "com la família d'obra civil i construcciķ, per la demanda laboral cada vegada més gran”, ha explicat la directora dels Serveis Territorials d'Educaciķ, Montserrat Perellķ.

Concretament, pel que fa als graus formatius de grau bāsic, l’INS Julio Antonio de Mķra d’Ebre incorpora el Grau bāsic d’Informātica d’Oficina. A l’INS Els Alfacs, de la Rāpita, es podrā estudiar el Grau bāsic de Serveis Administratius. L’oferta de grau mitjā s’amplia amb el Grau Mitjā de Construcciķ, que es podrā cursar a l’INS Deltebre.

Dos graus superiors completen l’ampliaciķ formativa, amb el Grau superior d’Animaciķ 3D, jocs i entorns interactius, que s’impartirā a l’INS Montsiā, d’Amposta; i el Grau superior de Vitivinicultura, que es podrā estudiar a l’EA Gandesa.

L’oferta de Formaciķ Professional també augmenta pel que fa als cursos d’especialitzaciķ, a l’INS Montsiā, amb el curs en Ciberseguretat en tecnologies de la informaciķ, de 720 hores, i el de Manteniment de vehicles híbrids i elčctrics, 650 hores. A l'INS de l'Ebre s’incorporen el de Fabricaciķ intelˇligent, de 600 hores, i a l'INS Julio Antonio, el d'Implementaciķ de Xarxes 5G, de 300 hores.

Per altra banda, el Departament d'Educaciķ amb el Servei d'Ocupaciķ de Catalunya (SOC) ofereixen nous certificats de professionalitat als estudis de Muntatge i manteniment d'instalˇlacions solars fotovoltaiques de nivell 2 i Mecanitzaciķ per arrencament de ferritja, també de nivell 2, de l'INS Ebre; dels estudis d'Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de māquines de nivell 1 a l'INS Terra Alta, i al de Muntatge i manteniment d'instalˇlacions solars fotovoltaiques de nivell 2 de l'INS Flix.


Per: ACN

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info