EbreActiu, revista d´oci actiu

La tercera edició de l'Amposta amb cor, tot un èxit de participació

La recaptació de les entrades, prop de 2.300 euros, va anar destinada íntegrament a l’Associació de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre

etiquetes   #

17/12/2019

La tercera edició de l’Amposta amb cor, tot un èxit de participació | Amposta.info


La tercera edició del festival solidari Amposta amb cor finalitza amb un gran èxit de participació. Ho confirma la venda de la totalitat de les entrades al concert que van oferir aquest passat dissabte Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, acompanyats de la Banda de Música de la Unió Filharmònica. La recaptació de les entrades, prop de 2.500 euros, va anar destinada íntegrament a l'Associació de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre.

Amb una selecció de cançons de l'espectacle El Misteri de Nadal, els Quicos i la Banda de Música de la Fila van oferir una gran nit a les prop de 500 persones que omplien l'auditori, intercalant bona música i molt d'humor. Cal destacar la interpretació de la cançó Lo Gall Fèlix, personatge que va ser interpretat pel director de la banda de música, Carles Royo, per a sorpresa de tots els assistents, el mateix Royo inclòs. No van faltar les tradicionals jotes, El carrilet i per a finalitzar i amb la participació de tot el públic, la popular marxa de Johann Strauss que no pot faltar als concerts nadalencs: la marxa Radetzky.

El festival Amposta amb cor és una iniciativa solidària promoguda per l'empresa Remsa, amb col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta i s'emmarca dins de les activitats solidàries del Nadal ampostí.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info