AMPOSTA FAS GOIG

La Temporada d'Arts Escèniques s'obre al públic jove amb descomptes i passis per a centres educatius

La primera obra de teatre professional serà el proper divendres 14 de febrer amb l’obra Likes

etiquetes   cultura, amposta, teatre, arts esceniques

20/1/2020

La Temporada d’Arts Escèniques s’obre al públic jove amb descomptes i passis per a centres educatius | Amposta.info


Acostar l'oferta teatral als i les joves de la ciutat. Aquest és un dels objectius que s'ha marcat la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta per a la Temporada d'Arts Escèniques d'Amposta 2020, una programació que la regidora de Cultura, Inés Martí, acompanyada del primer tinent d'alcalde, Miquel Subirats, ha presentat en roda de premsa aquest dilluns al matí. Així, les entrades per a les obres de teatre professional tindran un preu de sis euros per obra per als joves d'entre 12 i 30 anys.

D'altra banda, com ja s'ha fet en altres ocasions, tres de les obres teatrals professionals incloses a la programació tindran un passi específic per a centres de secundària. “Creiem important apropar el teatre als instituts i per això, al matí hi haurà un passi per a estudiants de secundària, no només d'Amposta, sinó també de tot el territori, i un altre passi a la tarda obert al públic en general”, ha explicat Martí, tot assenyalant que les obres escollides per fer aquest doble passi “són representacions interessants per al públic jove”. La primera obra amb aquests dos passis serà Likes (divendres 14 de febrer), sobre l'ús de xarxes socials. La segona serà Mort a les cunetes (divendres 22 de maig), una obra sobre l'afusellament de vuit republicans civils la nit del 9 de febrer de 1939 i que es representarà en el marc de la programació d'activitats sobre memòria històrica. Finalment, i com tancament de temporada (27 de novembre) hi haurà la representació del clàssic La plaça del diamant, “una obra que els estudiants de secundària, principalment els de Batxillerat, també treballen a les aules”. A més a més, en el marc de la programació del FesticAM, Festival de Teatre i Circ d'Amposta (del 6 a l'11 d'octubre) també hi haurà activitats dirigides a tots els centres educatius, tant els de primària com els de secundària, per apropar el teatre i circ als més joves.

Amb aquestes iniciatives volem fer més accessible el teatre a tots els públics, en especial als joves”, ha remarcat la regidora de Cultura, que també ha explicat que la nova temporada tindrà un descompte per al públic en general. “Les dos últimes files de l'auditori de la Lira Ampostina, quan es faci representació d'obres professionals, tindran un preu de 8 euros fins a 15 dies abans de la representació”, ha explicat Martí, amb l'objectiu que tothom pugui accedir a l'obra de teatre.

Pel que fa a la programació, inclou obres de teatre professional, familiar amateur, dansa i circ. A més, també hi ha les activitats de commemoració del Dia Mundial del Teatre, del Dia Internacional de la Dansa i del Dia Mundial del Circ.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info