SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Sofia Cherta, guanyadora del Primer Concurs d'Art Mural Amposta Ciutat Diversa

El concurs s’emmarca dintre el projecte Amposta Ciutat Diversa i pretén ser un acte per promoure i reconèixer les diversitats i les formacions artístiques del territori

etiquetes   noticies, ciutat, amposta ciutat diversa, amposta

9/4/2021

Sofia Cherta, guanyadora del Primer Concurs d’Art Mural Amposta Ciutat Diversa | Amposta.info


Sofia Cherta Cromet, estudiant del batxillerat artístic de l'Institut Ramon Berenguer IV, és la guanyadora del Primer Concurs d'Art Mural Amposta Ciutat Diversa. S'ha donat especial reconeixement també, per la seva qualitat, originalitat, estil i adequació, a les obres de les estudiants d'ESARDI, Galya Jorba Sánchez i Ainhoa Serret Cucula.

El concurs, organitzat per Amposta Jove, tenia l'objectiu de promoure i reconèixer les formacions artístiques del territori i fer promoció d'Amposta Ciutat Diversa. Les persones participants van disposar de tres hores el dia 6 d'abril per fer les seves creacions, que, a banda de ser completament originals, havien de servir per expressar els valors del projecte Amposta Ciutat Diversa. Durant les setmanes prèvies al concurs, els i les estudiants van rebre la informació necessària sobre les diferents diversitats que acull el projecte.

A la cita, van acudir 95 joves dels diferents centres artístics de la ciutat: ESARDI, Batxillerat Artístic de l'Institut Ramon Berenguer IV i el Programa de Formació i Inserció d'Arts Gràfiques del Centre de Formació d'Adults Lo Pont. Aquestes obres seran exposades al Mercat Municipal durant el mes de maig.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info