EbreActiu, revista d´oci actiu

Les societats musicals ampostines celebren aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília

El concert de la Lira Ampostina serà el dissabte a les 6 de la tarda i el de la Unió Filharmònica el dissabte a les 8 del vespre

etiquetes   noticies, cultura, musica, lira ampostina, unio filharmonica, amposta

16/11/2023

Les societats musicals ampostines celebren aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília | Amposta.info


Tot i que la data del calendari que marca la festivitat de Santa Cecília és el dimecres 22 de novembre, les dos societats musicals de la ciutat, la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica d'Amposta, celebraran la festa de la seva patrona aquest cap de setmana.

Els actes començaran dissabte al matí a l'estadi municipal amb un partit de futbol amistós entre músics de les dos entitats. A les 6 de la tarda, la Lira Ampostina oferirà el seu concert a l'auditori Octavi Ruiz, a càrrec de la Banda de Música, dirigida per Sergi Costes i el Cor de la Lira, sota la direcció de Núria Francino.

La Unió Filharmònica oferirà el seu tradicional concert a les 20 h al seu auditori, on hi participaran la Coral Aquae i l'Aula de cant coral de l'Escola de Música, sota la direcció de Núria Ferré, la Banda de l'Escola i la Banda de Música, totes dos formacions dirigides per Jacint Gisbert.

Els actes de diumenge començaran al matí amb la rebuda dels gegants Roc i Cecília a les seus socials de la Fila i la Lira, respectivament. Les bandes de música, acompanyats de cada gegant, de socis i simpatitzants, desfilaran en cercavila fins a l'església arxiprestal, on se celebrarà la missa en honor de la patrona de la música. Abans de la missa es farà la protocolària salutació de les juntes directives, directors i músics.

I com a cloenda de la festivitat, les dos societats celebraran un dinar de germanor amb els seus músics, alumnes i socis.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info