Eports Ample de Banda i Internet

El SOC registra les primeres ofertes de feina a la planta de Kronospan

La multinacional requereix 25 electromecànics de diferents categories

etiquetes   noticies, comarca, ocupacio, economia, amposta, treball, tortosa

21/3/2022

El SOC registra les primeres ofertes de feina a la planta de Kronospan | Amposta.info Maquinària i operaris treballant amb la cimentació de la nau de Kronospan


La multinacional de la fusta Kronospan ja busca els primers treballadors per a la planta que construeix al polígon Catalunya Sud. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha registrat tres ofertes de feina per cobrir les vacants d’electromecànica: 2 de responsables, 7 d’electromecànics i 15 de mecànics de manteniment. La incorporació es preveu per a finals del mes de maig. Paral·lelament, s’aniran obrint fins a 12 ofertes de feina. El SOC té una trentena de currículums registrats que encaixen amb els llocs de feina d’electromecànica i ha contactat amb 112 potencials candidats. També s’ha contactat amb els instituts ebrencs on es cursen els cicles formatius d’electricitat i mecànica.

La resta d’ofertes amb què treballa el SOC i Kronospan com analistes de laboratori; conductors de maquinària pesant; control de magatzem; conductors; maquinistes i altres. L’empresa oferirà la possibilitat de donar suport als candidats amb potencials accions formatives si és necessari, a través dels programes ’Forma i Insereix’ i ’FP Dual’ d’Empresa i Treball. El Departament ha ofert les oficines territorials del SOC o la seu de la Generalitat per fer les entrevistes i altres accions.


Per: ACN

Foto: Kronospan España


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info