EbreActiu, revista d´oci actiu

Lo Sindicat i l'Institut Montsià col·laboren per impulsar l'emprenedoria entre l'alumnat

Els i les estudiants dels cicles formatius superiors ha rebut assessorament en emprenedoria i autoocupació a càrrec de l’àrea de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament

etiquetes   noticies, ciutat, formació, joves, educació, amposta, economia

6/5/2022

Lo Sindicat i l’Institut Montsià col·laboren per impulsar l’emprenedoria entre l’alumnat | Amposta.info


L'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament d'Amposta, ubicada a Lo Sindicat, ha col·laborat amb l'institut Montsià en l'assessorament en emprenedoria i autoocupació a l'alumnat dels cicles formatius superiors. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, valorava satisfactòriament les sinergies entre el centre educatiu i el consistori: "L'emprenedoria és un dels pilars de Lo Sindicat, per això hem cregut convenient que sigui allí on l'alumnat pugui començar a desenvolupar els treballs de fi de cicle, que són un primer pas per convertir-se en joves emprenedors", afirmava. Durant sis mesos, els professionals de Lo Sindicat han acompanyat 150 alumnes per treballar les diferents eines que els ajudaran a incorporar-se al món laboral.

El director de l'Institut Montsià, Carles Añó, explicava que aquesta iniciativa parteix del projecte "Emprenem", que a banda de l'acció d'acompanyament amb Lo Sindicat, s'ha basat en formacions tant per al professorat com per als alumnes. "Gràcies a això han tirat endavant una gran multitud de projectes transversals i molt diferents entre ells, entre els quals n'hi ha 14 que s'han presentat als premis Impuls FP", concretava el director del centre. Per la seva part, el cap d'estudis de l'Institut, Toni Moran, afegia que "valorem molt positivament aquesta col·laboració, que possibilita que els treballs surtin de l'aula i es materialitzen en projectes reals", una demanda recurrent, segons deia, entre l'alumnat dels cicles formatius.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info