SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Serveis Socials intensifica les accions d'acompanyament a la gent gran per mitigar els efectes de l'onada de calor

Entre les noves mesures hi ha l’ampliació del servei d’àpats a domicili, la intensificació de l’acompanyament o el nou horari del Casal Cívic Ruiz Salgado

etiquetes   noticies, ciutat, serveis socials, gent gran, amposta

22/7/2022

Serveis Socials intensifica les accions d’acompanyament a la gent gran per mitigar els efectes de l’onada de calor | Amposta.info S'ha ampliat l'horari del Casal Cívic Ruiz Salgado a caps de setmana i festius


Amb l'objectiu de minimitzar els efectes de l'onada de calor dels últims dies, des de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta s'han activat algunes mesures de seguiment i acompanyament dirigides a les persones majors de vuitanta anys. La regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, explicava que "el propòsit del seguiment és confirmar que aquestes persones més vulnerables disposen de mitjans per mantenir una bona temperatura als domicilis, alhora que oferir-los consells sobre la hidratació i l'alimentació seguint les recomanacions del departament d'Interior".

Pel que fa a les mesures, per una banda, s'ha intensificat el seguiment de les persones que ja disposen dels serveis d'atenció domiciliària per comprovar les condicions climàtiques de casa seva, així com s'ha ampliat el servei d'àpats a domicili. En la mateixa línia, també s'han augmentat les trucades a les persones majors de vuitanta anys que viuen soles, un acompanyament que es realitza conjuntament amb el projecte "Bon dia, com estem?".

En paral·lel, s'ha ampliat l'horari del Casal Cívic Ruiz Salgado a caps de setmana i festius, per tal d'oferir un espai amb climatització i hidratació a totes aquelles persones que no en disposen al seu domicili. Per facilitar-ne l'accés, a partir del 25 de juliol entrarà en funcionament una nova parada d'autobús just al davant del Casal de la gent gran.

En cas que alguna persona requereixi suport a causa de l'onada de calor, es pot posar en contacte amb l'Àrea Bàsica de Serveis Socials (c/ Sant Roc, 14) trucant al 977702456.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info