BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

La Sequieta i la residència d'avis comparteixen activitats per Sant Jordi i la Festa del Mercat

Les activitats tenen com a objectiu apropar les dues generacions i educar amb respecte

25/4/2019

La Sequieta i la residència d’avis comparteixen activitats per Sant Jordi i la Festa del Mercat | Amposta.info Les activitats conjuntes es faran per Sant Jordi i la Festa del Mercat. Foto: cedida


La llar d'infants la Sequieta i la residència d'avis d'Amposta comparteixen experiències intergeneracionals gràcies al nou conveni que han signat els dos centres. Per dates senyalades com són Sant Jordi i la Festa del Mercat, ambdues entitats han organitzat una sèrie d'activitats conjuntes on hi participen 40 nenes i nens de 2 a 3 anys. Aquest tipus d'accions, beneficioses tant per a les persones grans com per als infants, tenen com a objectiu fomentar el respecte, la diversitat i l'acompanyament entre generacions.

La primera trobada va tenir lloc la setmana de Sant Jordi. El 24 d'abril, els xiquets i xiquetes es van desplaçar en autobús fns a les instal·lacions de la residència d'avis per compartir una estona de lectura. Així, cada infant va llegir un conte amb l'acompanyament de les persones majors. La directora de la llar d'infants, Gislen Rojas, ha afrmat que «va ser una experiència molt bonica d'on van néixer vincles molt interessants. Els avis van afrmar que havíem portat vida a la residència».

La següent visita serà el 14 de maig, per la Festa del Mercat a la Plaça, on grans i petits compatiran un taller de cuina tradicional per aprendre a elaborar coquetes de panoli. Una setmana després, seran algun dels avis qui es desplaçaran fns a la llar d'infants per veure la decoració d'època i l'espectacle del «ball del punxonet» que els més grans hauran preparat.

Aquestes trobades pretenen ser l'inici d'un conveni entre els dos centres que perduri en els pròxims cursos i garanteixi una aliança entre les dues generacions.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info