EbreActiu, revista d´oci actiu

Segona edició del DeltaChamber Music Festival a Amposta

Enguany hi haurà moltes novetats, el doble d’artistes o la incorporació d’altres arts

18/7/2017

Segona edició del DeltaChamber Music Festival a Amposta | Amposta.info Presentació aquest matí de la segona edició del DeltaChamber Music Festival


Després de l'exitosa primera edició torna el DeltaChamber Music Festival, el Festival Internacional de Música de Cambra d'Amposta. Aquesta segona edició tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 d'agost, a la mateixa ubicació, el Museu de les Terres de l'Ebre.

L'edició d'enguany té com a títol Tempus Fugit, un nom que la mateixa directora del DeltaChamber, Laura Ruiz ha definit «es refereix a l'imaginari del temps que passa, com els va passar a alguns grans autors, que no van acabar mai la seva obra o no la van poder escoltar completa».

Els directors del festival, els músics ampostins, Laura Ruiz i Pau Rodríguez, han presentat una edició amb moltes novetats «aquest any doblem la presència d'artistes, comptarem amb total de 14, molts vinguts de fora».

Segona edició del DeltaChamber Music Festival a Amposta | Amposta.infoElls mateixos han presentat una de les novetats més importants d'enguany, el DeltaChamber Music Festival Arts, amb la que tenen la voluntat de tractar l'art des de diferents perspectives des de les arts marcials, visuals, culinàries, creatives o pedagògiques, i per a això comptaran amb la presència de Fidel Font, professor d'arts marcials, Tomàs Simón, compositor o el cuiner ampostí, Xavier Montañes.

A la roda de premsa de presentació, també hi han estat presents l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí. Tomàs ha comentat que «l'any passat va ser una prova pilot, i vist l'èxit s'havia de repetir», ell mateix ha destacat «des de l'Ajuntament creiem que és una oportunitat per a Amposta, l'any passat ja es van vendre totes les entrades i pensem que enguany anirà pel mateix camí».

Adam Tomàs també ha parlat dels directors del Festival, Laura Ruiz i Pau Rodríguez, «creiem que el fet que siguin dos músics locals amb una llarga i exitosa carrera internacional, fa que com a Ajuntament ens sentim satisfets de donar-los suport, creiem que festivals com este ofereixen un vessant cultural i de territori. Esperem i desitgem que aquesta segona edició sigui tot un èxit».

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí, ha afegit «volem que el DeltaChamber Music Festival es converteixi en un dels festivals més importants d'Europa en música de cambra, ara ja és una referència per a tots

Les entrades es poden adquirir per dotze euros el concert a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Amposta i cal recordar que l'aforament per sessió és de 200 persones.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info