EbreActiu, revista d´oci actiu

Segon tractament contra els mosquits

El COPATE efectuarā el dilluns 15 de juliol el segon dels tres tractaments programats per a la campanya 2019

11/7/2019

Segon tractament contra els mosquits | Amposta.info


El dilluns 15 de juliol, el COPATE realitzarā el segon tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l'Ebre. Aquests tractaments s'inclouen dins dels tres que estan programats per a la campanya 2019, i que es desenvoluparan d'aquí fins a mitjans agost.

Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa més de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies més punteres i alhora més respectuoses amb el alt valor ecolōgic que té el nostre territori.

Aquests tractaments es financen grācies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l'Ebre, la Diputaciķ de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsiā, i la Generalitat de Catalunya, sota la supervisiķ del Departament de Salut.

Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Rāpita, representant un total de 2.100 hectārees d'arrossars perimetrals tractats.

Aquest segon tractament, es preveu que es perllongui durant tota la setmana, en funciķ de la climatologia.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info