SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

SALVADÓ JOIERS, des de 1902

etiquetes   amposta, serveis, comerç, joieria, rellotgeria, regals

SALVADÓ JOIERS, des de 1902 | Amposta.info


Declarat Establiment Comercial Centenari per la Generalitat de Catalunya


SALVADÓ JOIERS, des de 1902 | Amposta.infoFa 119 anys, els avantpassats coneguts amb el sobrenom de Cucharra, funden un comerç i taller, inician així una nissaga de rellotgers: Salvadó Joiers

L'any 1979 la joieria obre les portes a l'avinguda de la Ràpita, 14. En ple centre comercial de la ciutat d'Amposta, continuen fidelitzant els clients amb una atenció propera i personalitzada, vetllant sempre per l'interès del client.

El desembre de 1984, en el marc de la Fira de Mostres d'Amposta, enlluernen la ciutat amb una exposició d'alta joieria pionera a tot Catalunya, amb una mostra de joies i rellotges exclusius, com el collar de maragdes i diamants dissenyat per encàrrec de l'actriu Elisabeth Taylor, una peça espectacular que havia estat exposada al saló de la primera planta de la joieria.

Sempre representant les millors firmes del moment, avui i contra tot pronòstic, amb una nova generació de Salvadó Joiers, continuem progressant, innovant, creant i inspirant.

La joieria és un món fascinant, per això, des de Salvadó Joiers, ens pregunten, hi ha alguna cosa més bonica que regalar emocions?


SALVADÓ JOIERS, des de 1902 | Amposta.infoAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info