CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Roc de la Fila i Cecília de la Lira, els noms dels dos nous gegants

Són músics i volen ser un homenatge a la tradició de música de banda de les dues entitats centenàries de la ciutat

10/6/2019

Roc de la Fila i Cecília de la Lira, els noms dels dos nous gegants | Amposta.info


Els dos nous gegants músics d'Amposta ja tenen nom. Després de la votació popular, a través de les urnes ubicades als baixos de l'Ajuntament i a l'Oficina de Cultura i Festes a les caselles del Mercat, i l'enquesta realitzada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament d'Amposta, Roc i Cecília han estat els noms més votats entre les opcions que es proposaven.

Així, el trombó de vares de la Fila es dirà Roc, amb 753 vots a les urnes i 125 vots a l'enquesta de Facebook (un total de 878 vots). En segon lloc ha quedat Cinto (amb un total de 624 vots), en tercer lloc Joan (375 vots) i finalment Josep (331 vots).

Quant al nom de la clarinetista de la Lira, serà Cecília, amb un total de 1273 vots (1051 en papereta i 222 per la votació a través de Facebook). Molt lluny ha quedat el segon nom, de Susanna, amb un total de 398 vots. La segueix Carme, amb 327 vots, i Assumpció, amb 216 vots.

Els nous gegants es van presentar en el marc de la Festa del Mercat a la Plaça. Aquest passat cap de setmana han participat al seu primer acte públic, a Castellbisbal, municipi que ha rebut el títol de Ciutat Castellera de Catalunya.


Roc de la Fila i Cecília de la Lira, els noms dels dos nous gegants | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info