EbreActiu, revista d´oci actiu

Lo Riu Sona programa una tercera edició en dos dies

Zoo, Arc de Triomf, Miki Núñez i Segonamà actuaran el 4 i 5 de juny a Amposta en un festival que s’adapta a la normativa covid

etiquetes   noticies, cultura, musica, amposta, festival lo riu sona

4/5/2021

Lo Riu Sona programa una tercera edició en dos dies | Amposta.info


Zoo i Arc de Triomf el divendres 4 de juny i Miki Núñez i Segonmà el dissabte 5 de juny. El cartell de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival s'amplia a dos dies amb la voluntat d'esponjar l'activitat i poder realitzar el concert amb seguretat. Així, tal i com explica el regidor de Festes, Ramon Bel, el concert s'ha programat pensant amb totes les mesures necessàries per evitar contagis. Els concerts en faran amb la gent asseguda amb un aforament màxim de 1.000 persones. A partir dels grups de tres persones s'asseuran en taula, fins un màxim de sis persones per taula (sempre que s'hagin comprat conjuntament les entrades). La mascareta serà obligatòria mentre no s'estigui consumint cap beguda o menjar. I el servei de beguda i menjar es farà a taula amb una aplicació mòbil a través de la qual es podrà fer la comanda, que es portarà directament a taula. A més, hi haurà zones diferenciades d'entrada i sortida.

Lo Riu Sona Festival serà a l'exterior del Pavelló 1 d'Octubre. Les portes s'obriran els dos dies a les 21h. i els concerts es faran a partir de les 22h., tenint sempre en compte que s'haja aixecat ja el toc de queda. En aquest sentit, Bel assenyala que l'esdeveniment estarà amatent a les restriccions que vagi decidint el Procicat i que l'objectiu és realitzar-lo, però sempre seguint totes les mesures fixades per les autoritats.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada i en línia a través de codetickets.com. L'entrada general anticipada de cada dia costarà 20 euros i 25 euros en cas que se'n puguin vendre a taquilla.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info