BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

El restaurant Petit Cafè d'Amposta rep el caragol Slow Food

La xef del restaurant, Isabel Alejos, premiada per cuinar amb productes km0 i de temporada

26/4/2019

El restaurant Petit Cafè d’Amposta rep el caragol Slow Food | Amposta.info


El restaurant d'Amposta Petit Cafè ha rebut la distinció Slow Food-Km0 2019. La xef ampostina, Isabel Alejos, va recollir el passat 18 de març el caragol en reconeixement a la seva cuina de qualitat. Els restaurants Km0 – Slow Food són reconeguts per cuinar amb productes de temporada, de pagesia propera i ecològica, evitant l'ús de transgènics i comprant peix capturat de forma sostenible, entre d'altres.

Amb èxit d'assistència, l'Ametlla de Mar es va vestir de festa per acollir l'acte anual de Lliurament del distintiu Km0- Slow Food a restaurants i menjadors escolars. L'entrega dels premis va reconèixer més de 60 restaurants i menjadors escolars de tota Catalunya, 9 d'ells de la província de Tarragona. Durant tot el matí, el Mercat de la Terra va esdevenir un espai per al coneixement de petits productors i elaboradors d'arreu de Catalunya que segueixen també la filosofia del bo, net i just; molts d'ells ecològics.

Durant aquest mercat, les persones assistents van poder conèixer de primera mà més d'una cinquantena de petits i interessants projectes, així com degustar algun dels plats dels restaurants premiats.

El projecte de Restaurant Km0 de Slow Food neix amb la voluntat de fomentar una cultura basada en aliments bons, sans i justos. Slow Food és una associació ecogastronòmica sense ànim de lucre fundada l'any 1989 i actualment representada a 160 països.


El restaurant Petit Cafè d’Amposta rep el caragol Slow Food | Amposta.infoFont: Revista Amposta


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info