Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

El Restaurant L'Estany organitza una jornada de cuina creativa amb productes del Delta

La jornada reunirà 8 cuiners d’establiments amb el distintiu Vip Gorumet, que crearan plats únics amb productes del Delta de l’Ebre

26/1/2017

[img] La Barraca, equipament del Restaurant L'Estany-Casa de Fusta 


El restaurant l'Estany Casa de Fusta farà el proper dissabte 4 de febrer una jornada de cuina creativa en la qual hi participaran 8 cuiners propietaris d'establiments de restauració que compten l'identificador Vip Gourmet. De la mateixa manera, alguns dels cuiners també han format part de restaurants amb Estrella Michelin.

Al llarg de la jornada, que porta com a títol «Passeig per les llacunes i arrossars del Delta», cadascun dels cuiners participants elaborarà un plat únic i creatiu, basat en receptes habituals dels millors restaurants, però que aquí es reinterpretaran per utilizar els millors productes naturals de les Terres de l'Ebre. Així, de les cuines de l'Estany Casa de Fusta en sortiran plats com un pil-pil d'anguila, un ceviche de llissal de l'Encanyissada o un royal de carn de caça a la xocolata.

Els cuiners que participaran en aquesta experiència culinària són Tomás Maroto, xef executiu de Grup Ferrer; Frank Ferrero, cap de cuina i i propietari de “La Fonda de Margalef”, Javi Montolio, cap de cuina i propietari de “La Taskita Kanalla”, Aitor Martínez, cap de cuina i propietari de “Can Ros”, Alejandro Alegre, cap de cuina de “El Asador” al Nacional, Juanjo Roda, professor de l'Institut Joaquim Bau i Òscar Luján, de l'Escola d'Hostaleria “Santa Maria del Puig”. Amb ells, també cuinaran Alberto Luján i Elisabeth Bo, cuiner i cap de cuina i propietària de “La Casa de Fusta”, respectivament.

Tots els plats que surtin dels fogons podran ser degustats al menjador de La Barraca, un dels espais dels quals disposa el Restaurant l'Estany-Casa de Fusta. La degustació anirà precedida per una explicació de cadascun dels plats a càrrec del professional que l'haurà elaborat.

La degustació, a més, anirà acompanyada d'un maridatge únic amb vins de la D.O. Terra Alta, Tarragona-Ribera d'Ebre i Penedès. Les places per participar en aquesta degustació són limitades i cal reserva prèvia.

Més informació en aquest enllaç 


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info