Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Representació ebrenca a l'Associació Catalana d'Escoles de Teatre (ACET)

Jordi Príncep, director de l’EtcA, ha estat nomenat vicepresident de l’entitat

7/3/2017

Representació ebrenca a l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET) | Amposta.info Jordi Príncep, acompanyat de l’alcalde i regidores d’Amposta

L'Associació Catalana d'Escoles de Teatre (ACET), entitat que representa el conjunt d'escoles d'estudis professionals de teatre a Catalunya, comptarà, per primer cop, amb representació de les Terres de l'Ebre a la junta directiva. Jordi Príncep, actual director de l'Escola de teatre i circ d'Amposta-EtcA, centre adscrit a l'ACET des del passat mes de juliol, va ser nomenat vicepresident de l'entitat el passat divendres 24 de febrer.

L'ACET aglutina a 20 escoles de tota Catalunya que imparteixen formació teatral, moltes de les quals ofereixen estudis professionals avalats per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) que acull als alumnes que han finalitzat satisfactòriament els seus estudis en Art Dramàtic i volen ser-ne membres.

L'ACET, per tant, forma un tant per cent elevadíssim dels futurs professionals que ompliran pantalles i escenaris en els pròxims anys arreu i fora del territori. L'ACET ha treballat conjuntament amb l'Institut del Teatre i amb la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la confecció del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral. Aquest cicle es va aprovar l'any 2015. A més L'ACET és membre del Consell de les Arts de Catalunya i de la Plataforma d'Ensenyament Artístic de Barcelona i col·labora amb l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB) i amb l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info