SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La regidoria d'Educació prepara una setmana de Carnaval a les escoles i instituts d'Amposta

Proposen vestir-se cada dia segons les indicacions de la Reina Carnestoltes, del 21 al 25 de febrer

etiquetes   noticies, ciutat, societat, educació, festes, amposta, carnval

8/2/2022

La regidoria d’Educació prepara una setmana de Carnaval a les escoles i instituts d’Amposta | Amposta.info


La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Amposta ha organitzat, com ja és habitual, un seguit d'indicacions per celebrar el Carnaval als centres educatius, del 21 al 25 de febrer. Uns suggeriments dirigits a l'alumnat de les escoles i instituts, però també a la ciutadania en general, per viure al màxim la setmana més divertida i boja de l'any.

Concretament, el dilluns 21 de febrer s'haurà de dur un barret al cap per entrar a classe. El dimarts 22, la Reina Carnestoltes recomana dur un pentinat original, mentre que el dimecres 23 s'han de portar els mitjons per damunt dels pantalons. A les acaballes de la setmana, els i les alumnes s'hauran de vestir d'un color vistós, el dijous 23; mentre que el divendres, 25 de febrer, s'haurà d'anar a l'escola o a l'institut amb una disfressa.


Se suspèn la rua de Carnaval d’enguany

D'altra banda, l'Ajuntament d'Amposta, en col·laboració amb les comparses i entitats locals participants, va decidir suspendre la rua de Carnaval i la festa de Carnaval infantil d'aquest any. Així ho van acordar en una reunió duta a terme fa unes setmanes, davant els elevats índexs de contagi de finals de 2021 i principis de 2022. "Les comparses treballen durant mesos per a fer les disfresses i era inviable, fa dos mesos, programar una rua de Carnestoltes. Així que, d'acord amb les comparses, vam decidir suspendre'l", explica el regidor de Festes, Ramon Bel, tot afegint que "aquelles comparses que ho desitgin podran fer la desfilada a Festes Majors, coincidint amb la desfilada del Cos Iris".Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info