SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Reconeixement a la tasca de la Policia Local i Protecció Civil

Per quart any, el Dia de la Policia Local i Protecció Civil ha homenatjat agents d’ambdós cossos, a més de ciutadans i ciutadanes per la seva col·laboració amb els agents de seguretat

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, policia local, proteccio civil, amposta

14/10/2022

Reconeixement a la tasca de la Policia Local i Protecció Civil | Amposta.info


Amposta ha celebrat, per quart any, el Dia de la Policia Local i Protecció Civil, aquest divendres 14 d'octubre a l'Auditori municipal. Aquesta jornada, que va néixer l'any 2018, serveix per reconèixer la feina d'aquells agents que han destacat per alguna actuació meritòria, així com per reconèixer la tasca feta pel personal voluntari de Protecció Civil i per la col·laboració que ambdós cossos reben per part de la ciutadania.

Durant l'acte, s'han lliurat agraïments a tres persones veïnes d'Amposta, Joan Lluís Barberà, Cinta Gisbert i Imma Safont, que el passat mes de juny van dur a terme una actuació que va permetre salvar la vida d'un xiquet. També a dos treballadores de la piscina municipal d'Amposta, Yolanda Caballé i Wilma Plazas, que van socórrer un menor a les instal·lacions de la ciutat. Pel que fa als reconeixements, s'ha entregat una placa, a títol pòstum, a l'agent José Blanca per la tasca acomplerta com a cap de la Policia Local d'Amposta.

El Dia de la Policia Local i Protecció Civil, com cada any, també reconeix als voluntaris i voluntàries que se sumen a Protecció Civil d'Amposta. Aquest 2022, els dos nous voluntaris que s'han incorporat al cos són Jesús Rodríguez i Jordi Serrano, als quals s'ha fet entrega de la documentació corresponent.


Felicitacions als i les agents de la Policia Local

En la part de les felicitacions, aquest any han sigut diversos agents els que han protagonitzat actuacions destacades. Per recuperar indicis procedents de la comissió de fets delictius d'àmbit patrimonial i la localització d'un punt de venda de substàncies estupefaents, s'ha entregat una felicitació col·lectiva a dos caporals i sis agents.

De manera individual, també van ser felicitats un caporal i un agent, per una actuació que va permetre detenir a dues persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Pel mateix motiu, però per una actuació diferent, també es va felicitar a un agent i a la gossa policia Gora. Finalment, un altre agent va rebre dos felicitacions individuals, una per salvaguardar la vida d'un ciutadà víctima d'agressió amb arma blanca i l'altra per salvaguardar la vida d'un menor.

Medalles d'Honor al Mèrit d'Or

La quarta edició del Dia de la Policia Local i Protecció Civil ha acabat l'entrega de les Medalles d'Honor al Mèrit d'Or. Un reconeixement que es va atorgar als senyors Esteve Rallo, Antonio Becerra i Miquel Montañés per la seva trajectòria professional, implicació i dedicació com a membres voluntaris, des de fa més de 22 anys, de l'associació de Protecció Civil d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info