BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Recitals poètics als 25 anys de la mort de Joan Fuster

El primer serà aquest diumenge 4 de març al Llar i el segon serà el 24 de març a l’Espai Cultural Guaix

1/3/2018

Recitals poètics als 25 anys de la mort de Joan Fuster | Amposta.info


El passat mes de juny es complien 25 anys de la mort de l’escriptor Joan Fuster i per commemorar aquesta data, a Amposta s'han organitzat dos recitals poètics, que aniran a càrrec de Clara Salvadó, Dolors Espelta, Ernest Bertomeu i Rosa Faus, acompanyats dels músics J.Garrido, Neus Ventura i Rodri.

El primer dels recitals tindrà lloc a les vuit del vespre d'aquest pròxim diumenge 4 de març al Llar i el segon serà a les 19.30 h del dissabte 24 de març a l’Espai Cultural Guaix.

Joan Fuster i Ortells (1922-1992) va ser l’assagista valencià més important de les generacions d’intel·lectuals sorgides després de la Guerra Civil, amb una força que depassà l’àmbit literari i es projectà sobre la vida cultural i cívica dels territoris catalanoparlants. A partir de la dècada dels seixanta va esdevenir un referent cívic al País Valencià en el moviment de represa i normalització del valencià, i una figura clau en el debat sobre la identitat valenciana en la segona meitat del segle XX, moment en què el fusterianisme esdevé un paradigma interpretatiu d’extraordinària influència en el món intel·lectual i, en menor mesura, en el polític. És considerat com un dels assagistes en català més importants del segle XX.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info