AMPOSTA FAS GOIG

Recital de guitarra solidari a càrrec de Ferran Talarn

Aquest passat dissabte 3 de març, el públic assistent a l´auditori de La Unió Filharmònica va poder gaudir d´un gran recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Ferran Talarn, un concert amb caràcter solidari

6/3/2018

Recital de guitarra solidari a càrrec de Ferran Talarn | Amposta.info Els 1.450 euros dels donatius del públic van anar destinats íntegrament a Assedega’m


Aquest passat dissabte 3 de març, el públic assistent a l’auditori de La Unió Filharmònica va poder gaudir d’un gran recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Ferran Talarn.

El jove músic ampostí va oferir un concert d’intèrprets destacats del repertori musical de guitarra, amb obres de Domenico Scarlatti, Luigi Legnani, Agustín Barrios, Joaquín Turina o Astor Piazzola, entre altres. La interpretació musical, dotada de gran sensibilitat i acurada tècnica, va anar acompanyada per part del músic, d’una breu introducció de cadascuna de les obres.

Aquest concert tenia una finalitat solidària i els 1.450 euros dels donatius del públic van anar destinats íntegrament a l’Associació per a la Superació de l’Ansietat i la Depressió (Assedega’m).

Va ser a finals de l’any passat, quan Ferran Talarn, a través del seu amic i component de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, quan va contactar amb aquesta entitat per proposar d’organitzar un concert amb finalitat solidària, proposta que va ser molt ben acollida per la societat musical. Va ser el mateix Talarn qui va escollir a l’Associació per a la Superació de l’Ansietat i la Depressió (Assedega’m), com la beneficiària del concert. Aquesta entitat treballa per desestigmatitzar i sensibilitzar a la ciutadania sobre aspectes que envolten la malaltia mental, per evitar l’exclusió de les persones afectades i aconseguir integrar-les a la societat i al món laboral, a la vegada que dóna suport a les persones afectades a través de grups d’ajuda.

Ferran Talarn (Amposta, 1993) ha finalitzat els seus estudis de Grau Superior de Guitarra a l’ESMUC i durant aquests últims anys ha tingut una intensa participació en concursos i certàmens d’interpretació musical, havent obtingut diversos premis i distincions. Actualment resideix a Maastricht (Holanda) on, on està finalitzant un màster en interpretació amb Carlo Marchione.

No és el primer cop que Talarn actua a l’auditori de la Fila, ho va fer el 2016 en el marc del Cicle de Música Ciutat d’Amposta que organitza l’entitat musical i ja llavors va sorprendre el públic amb la seua brillant interpretació, segurament per aquest motiu molts dels seus admiradors no es van voler perdre l’oportunitat de tornar-lo a escoltar en directe i a la ciutat que l’ha vist néixer.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info