SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Quatre miradors del Parc Natural del Delta de l'Ebre, més accessibles per a les persones invidents

L’Ajuntament d’Amposta ha instal·lat panells informatius Braille als miradors de l’Encanyissada, del Carreté, del Través i de l’Embut

13/2/2019

Quatre miradors del Parc Natural del Delta de l’Ebre, més accessibles per a les persones invidents | Amposta.info S'ha previst fer accessibles diversos miradors amb la instal·lació de rampes. Foto: cedida


Un total de quatre miradors del Delta de l'Ebre són, a partir d'ara, més accessibles per a les persones invidents. L'Ajuntament d'Amposta ha incorporat a través de l'àrea de Turisme diferents panells informatius Braille als miradors de l'Encanyissada, del Carreté, del Través i de l'Embut, tots al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Les actuacions, incloses en el Pla de Foment de Turisme, contemplen la instal·lació de panells informatius accessibles per a persones amb dificultats de visió, i servei d'àudio guiatge per mitjà de codis QR.

El consitori ampostí ha dedicat una inversió de 72.321 € a la millora de l'accessibilitat de diversos punts del delta de l'Ebre. Així, a més dels panells en Braille, també es té previst fer accessibles diversos miradors amb la instal·lació de rampes o miradors paral·lels de fàcil accés.


Pla de Foment de Turisme

El Pla de Foment de Turisme contempla 14 actuacions que s'estan realitzant de forma activa des de fa diversos anys i que es poden dividir en millora de la mobilitat, millora de l'accessibilitat, senyalització turística i rural, espais públics i eficiència energètica i sostenibilitat. Fins ara ja s'han realitzat diverses actuacions com la instal·lació dels panells Braille o la nova senyalització a les basses de l'Encanyissada i la Tancada.

Aquestes actuacions suposaran una inversió de 816.000 euros, un projecte que ha rebut una subvenció de 350.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya dins dels ajuts finançats gràcies als ingressos de l'Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET). De fet, la memòria presentada per l'Ajuntament d'Amposta, que inclou aquestes 14 actuacions, va ser la que va obtenir més puntuació de tot el país.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info