BIGMA, la botiga del bricolatge i la reforma

A punt les conferčncies d'Extensiķ Universitāria per a majors de 65 anys

El 24 d’octubre al Museu de les Terres de l’Ebre s’inaugurarā el curs amb una xarrada sobre l’Amazōnia

8/10/2019

A punt les conferčncies d’Extensiķ Universitāria per a majors de 65 anys | Amposta.info


Les conferčncies de les Aules d'Extensiķ Universitāria per a majors de 65 anys estrenen el curs 2019-2020 a Amposta amb una dotzena de xarrades sobre temes relacionats amb la psicologia, la histōria o, entre altres, la biologia marina. Les classes, que s'allargaran fins al maig de l'any vinent, s'inauguren aquest 24 d'octubre, a les sis de la tarda, al Museu de les Terres de l'Ebre. La primera conferčncia serā ‘L'Amazōnia, un paradís o un infern verd', i anirā a cārrec de la doctora en Pedagogia i coordinadora de les aules de Gent Gran de la URV, Maria Isabel Montoliu. Tret de la jornada inaugural, la resta de classes tindran lloc al Casal Municipal (C/Simpātica, 6) a les sis de la tarda.

Les Aules d'Extensiķ Universitāria reafirmen des de fa gairebé 20 anys la bona acollida d'aquest tipus d'activitats a la ciutat, ja que cada ediciķ reuneix centenars de participants. Les xarrades, que tenen com a objectiu fomentar la formaciķ continuada a la tercera edat, es realitzen a Amposta des de l'any 2000 i actualment estan organitzades per l'Ajuntament d'Amposta i el Campus Terres de l'Ebre de la URV amb la colˇlaboraciķ de La Caixa i la Diputaciķ de Tarragona.

La matrícula del curs 2019-2020 es pot formalitzar a l'oficina de Cultura de les caselles exteriors del Mercat Municipal.


Foto: Ppixabay


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info