EbreActiu, revista d´oci actiu

Publicades les bases del VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta 2018

L’obra guanyadora es publicarà dins la col·lecció ’Narratives Minor’ d’Onada Edicions. El termini per presentar les obres finalitza el 20 de febrer de 2019

13/12/2018

Publicades les bases del VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta 2018 | Amposta.info


La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta publiquen les bases del VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta. Uns premis biennal que tenen com a objecte estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura. Els autors poden presentar les seves obres fins al dia 20 de febrer de 2019.

Segons s’estipula en les bases del premi, les obres presentades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen. Han d’estar redactades en català, amb una extensió mínima de 40 pàgines i una màxima de 70 pàgines en format DIN-A4, mecanografiades per una sola cara a doble espai. En aquesta edició la temàtica és lliure i s’admetrà una sola obra per autor.

El primer premi tindrà una dotació econòmica de 2.000 €, i es publicarà dins la col·lecció ’Narratives Minor’ d’Onada Edicions. També hi haurà un accèssit de 700 €. Qualsevol d’aquests dos premis podrà ser declarat desert. El jurat estarà format per l’escriptor Fede Cortés, guanyador del V Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta; Josep San Abdon, crític literari; Mariola Nos, llibretera i gestora cultural i Joana Serret, bibliotecària i secretària d’aquest certamen literari.

Per poder optar al VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta, les persones interessades hauran de presentar declaració responsable afirmant que compleixen els requisits fixats a la Llei 38/2003 General de Subvencions i que no tenen deutes pendents amb hisenda, seguretat social ni amb l’Ajuntament d’Amposta. A més, els participants han de presentar, com a màxim fins al dia 20 de febrer de 2019, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta, bé presencialment al 1r pis del consistori , o bé amb el model normalitzat d’instància genèrica que està a disposició de les persones interessades a la web de l Ajuntament. L’acceptació dels premis comportarà ʻ la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament d’Amposta.

En els treballs originals no hi podrà constar el nom de l’autor, sinó un pseudònim. S’adjuntarà al treball un sobre tancat, a la part exterior del qual figurarà el títol del treball i el pseudònim.

Les obres participants s’hauran de fer arribar per quadruplicat a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta, acompanyats de la còpia de la instància, que acredita que s’ha sol·licitat participar en el Premi.

El lliurament del VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2019.


Fede Cortés, guanyador de l’anterior edició

L’obra ’Tan de bo si fos aquí’, de l’autor de Falset Fede Cortés, va ser la guanyadora del primer premi de la V edició del Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta, i alhora la que va encetar la col·lecció ’Narratives Minor’ d’Onada Edicions. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha afirmat que "fins ara, la publicava el propi Ajuntament", diu la regidora, "però hem cregut que per donar-li més rellevància i importància al Premi, que sigui l’editorial qui editi el volum dins una col3lecció que crearem del Premi", ha explicat.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info